BonaWEB

baner grafik88

07Dicembre

Predstavljanje knjige 'FRA ZVJEZDAN, Trag zahvalnosti' autora Stjepana Licea

Predstavljanje knjige 'FRA ZVJEZDAN, Trag zahvalnosti' autora Stjepana Licea

Povodom obilježavanja treće obljetnice Zvjezdanove smrti i u spomen na fra Zvjezdana Linića, knjigu ćemo predstaviti u utorak 13. prosinca 2016. godine, u franjevačkoj crkvi u Zagrebu,  Kaptol 9 s početkom u 19,15 sati.

28Ottobre

Preporučamo za studeni

Preporučamo za studeni

Za mjesec studeni preporučamo knjigu Tomislava Ivančića 'DUHOM ZA BOLJI SVIJET' i knjigu autora Anselma Gruena&Magdalene Bogner 'ŽIVOT JE PUSTOLOVINA'.

11Agosto

Teovizijine knjige koje će vam uljepšati ljeto

Teovizijine knjige koje će vam uljepšati ljeto

Predstavljamo naša najnovija izdanja, kao i knjige koje smo ponovo tiskali, jer ste to tražili.... Objavili smo nove knjige Tomislava Ivančića: Svestrana izranjenost čovjeka, Cjeloviti proglas radosne vijesti, Roditelji, učitelji, učenici i Put u novi život. Objavili smo i novu knjigu Lele Crnek na njemačkom jeziku.

13Luglio

Preporučamo za lijepa srpanjska predvečerja....

Preporučamo za lijepa srpanjska predvečerja....

RODITELJI , UČITELJI I UČENICI - Hagioterapija prosvjete, Svestrana izranjenost čovjeka - Hagioterapija izranjenosti, Put u novi život i Začetak i razvoj hagioterapije (na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku), autora Tomislava Ivančića + DIE HAGIOTHERAPEUTISCHE „APOTHEKE“, autorice Lele Crnek....

04Luglio

ZAČETAK I RAZVOJ HAGIOTERAPIJE - Priručnik

ZAČETAK I RAZVOJ  HAGIOTERAPIJE - Priručnik

Besplatno preuzmite PDF priručnik 'Začetak i razvoj hagioterapije' prof. Tomislava Ivančića na hrvatskom, njemačkom i engleskom jeziku...... Za sva znanstvena otkrića i sve ljudske djelatnosti nastojimo istražiti početke i korijene iz kojih je to niknulo. Tako i hagioterapija traži svoje početke i saznanja, kako je počela, gdje se razvijala i koji je njezin projekt.

01Giugno

Preporučamo za lijepa lipanjska predvečerja…

Preporučamo za lijepa lipanjska predvečerja…

Ovi predlošci za meditativnu molitvu i razmatranje žele pomoći da se Božja riječ u nama ukorijeni, raste i donosi plodove. Tu su Božje riječi Svetoga pisma unesene u srce, gdje se događa odnos s Bogom i gdje je čovjek slobodan od utjecaja Zloga.

<<  1 2 3 [45 6 7  >>  

BonaWEB

baner grafik88

Newsletter

 

Kontakt

Teovizija d.o.o. - Kaptol 26, 10 000 Zagreb
Telefon: +385 (0)1 4814 813
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
             Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

velSestraBanerOK

Top